Enjoy life

De praktijk

De praktijk is gelegen aan de Looierstraat en beschikt over een eigen parkeerplaats, waar u gedurende de afspraak gratis kunt parkeren.

 

Bij binnenkomst in de praktijk, vindt u de balie aan de rechterhand, waar de patiënt zich persoonlijk moet melden (eerste afspraak) of het afsprakenbriefje met de barcode kan scannen. Op die manier weten wij dat u aanwezig bent en doen wij er alles aan u zo snel mogelijk te helpen.

Vervolgens neemt u plaats in de wachtkamer. 

In de grote behandelkamer is een poetshoek aanwezig, waar de tanden gepoetst kunnen worden of, indien nodig, een poetsinstructie wordt gegeven door één van de assistentes.

De prakijk heeft beschikking over 8 behandelstoelen. Vijf behandelstoelen staan in de grote behandelkamer, één behandelstoel staat in de spreekkamer en de 7 & 8 ste stoel staan op de boven verdieping . Bij de behandelstoel in de spreekkamer wordt meestal de planbespreking met de orthodontist doorgenomen. Hier krijgt u te horen welke behandeling (en dus beugel) noodzakelijk is en hoelang de beugel ongeveer gedragen zal moeten worden.